ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ

Επιδότηση 5000€ για την δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop) – 100% Κάλυψη μέσω ΕΣΠΑ

Πληροφορίες ΕΣΠΑ E-Shop

Μια μοναδική ευκαιρία μιας και δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση από τις επιχειρήσεις. Το πρόγραμμα ΕΣΠΑ θα καλύπτει στο 100% όλα τα έξοδα για την κατασκευή, υποστήριξη και φιλοξενία ενός νέου e-shop λιανικής. Η ομάδα της OBS-Hellas είναι εδώ για να μετατρέψει τις ιδέες σας σε πραγματικότητα. Δεν σχεδιάζουμε απλά ένα e-shop, σχεδιάζουμε την επιτυχία σας με άμεση απόδοση και υψηλές πωλήσεις. Αναλαμβάνουμε όλη τη διαδικασία για την υπαγωγή σας στο νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ και μετά την υλοποίηση. Επιλέξτε το template που ταιριάζει καλύτερα στην επιχείρηση σας και ελάτε να φτιάξουμε το κατάλληλο πακέτο για εσάς. Μη χάνετε άλλο χρόνο και βάλτε τώρα την επιχείρησή σας στον ψηφιακό κόσμο με μηδέν κόστος.

1/ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ?

Μεσαίες, μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του Λιανεμπορίου, διατηρούν φυσικό κατάστημα και η λειτουργία τους έχει ανασταλεί για τουλάχιστον μία ημέρα στο διάστημα από την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020 και μετά.

Οι επιχειρήσεις διακρίνονται σε :

- Υφιστάμενες, εφόσον έχουν συσταθεί έως και την 30.09.2019

- Νεοσύστατες, εφόσον έχουν συσταθεί από 1/10/2019 και εντεύθεν μέχρι τις 7/11/2020.

Οι επιλέξιμες επιχειρήσεις θα καθορισθούν στην Αναλυτική Πρόσκληση της Δράσης.

2/ ΠΟΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΡΑΣΗ?
Σε κάθε επιχείρηση (διακριτό ΑΦΜ) θα αποδίδεται συνολική επιχορήγηση έως του ποσού των 5.000,00 € για την απόκτηση εξοπλισμού πληροφορικής και την υλοποίηση άυλων ενεργειών (Λογισμικό/υπηρεσίες) με σκοπό την ανάπτυξη/αναβάθμιση και διαχείριση ηλεκτρονικού καταστήματος. Κάθε επιχείρηση είναι διαφορετική, κατ’ επέκταση θα πρέπει να εξειδικευθούν οι ανάγκες σας.
3/ ΠΟΤΕ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ?
Η Δράση αναμένεται να προκηρυχθεί εντός του μηνός Ιανουαρίου 2021 και η περίοδος υποβολής θα ανακοινωθεί στην Πρόσκληση και θα έχει διάρκεια τουλάχιστον τριάντα (30) ημέρες. Για το λόγο αυτό είναι σκόπιμο να πραγματοποιήσετε από τώρα την έρευνά σας και να επιλέξετε το συνεργάτη στον οποίο θα αναθέσετε την κατασκευή του e-shop σας.
4/ ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣEΞΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥH ΤΟΥ E-SHOP ΜΟΥ?
Το πρόγραμμα αποτελεί μοναδική ευκαιρία για τις επιχειρήσεις που θέλουν να εκσυγχρονίσουν τη δραστηριότητά τους και να αναπτύξουν ένα πλήρως ανταγωνιστικό ηλεκτρονικό κατάστημα που θα τις βοηθήσει να προσεγγίσουν έναν τεράστιο αριθμό νέων πελατών. Επίσης το ύψος της επιδότησης (5.000 €) είναι αδιαμφισβήτητα σημαντικό και με αυτό είναι εφικτή η κατασκευή ενός σύγχρονου ηλεκτρονικού καταστήματος. Ωστόσο, προκειμένου η επένδυση που θα πραγματοποιήσετε να είναι αποδοτική, θα πρέπει η κατασκευή του e-shop να ανατεθεί σε μία αξιόπιστη εταιρία που να είναι σε θέση να καλύψει στον μέγιστο βαθμό τις ανάγκες σας, εξασφαλίζοντάς σας ταυτόχρονα ένα από τα πιο σύγχρονα και ανταγωνιστικά e-shop της αγοράς
5/ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΘΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ?
Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας προκειμένου να σας παρέχουμε όλες τις πληροφορίες σχετικά με την δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος. Έτσι, μόλις ανοίξει και επίσημα το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ, θα φροντίσουμε να υποβάλετε την αίτησή σας εμπρόθεσμα. Καλέστε μας στο 2351038333 ή συμπληρώστε την ειδική φόρμα, χωρίς καμία δέσμευση!
6/ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΜΟΥ;
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω της αίτησης ενδιαφέροντος είτε τηλεφωνικά με την εταιρία μας. Έπειτα αναλαμβάνουμε εμείς όλη τη διαδικασία για την υπαγωγή σας στο νέο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ και μετά την υλοποίηση του e-shop σας. Η αξιολόγηση και έγκριση της επιχορήγησης των αιτήσεων χρηματοδότησης θα είναι άμεση.

    Πρότυπα Θέματα E-Shop

    kids_fashion
    43dc66ff-bab3-4858-b0a9-27a1a0c725b9